Capturian | Om oss
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Om oss

Vi går alltid in med samma inställning: att leverera till 100%

Vad vi gör

Vi kvalitetssäkrar all utrustning och jobbar enbart med noga utvalda och certifierade tillverkare. Vår personal tar hand om all teknik på plats och ser till att berörda användare får tydliga instruktioner där det behövs.

Vilka vi är

Vi  är en helhetsleverantör av professionell mentometerlösningar och aktiva komplementtjänster som sms-wall. Vi är ett väletablerat svenskt tjänsteföretag inom internationella event och konferenser.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder kvalificerade mentometerlösningar och sms-wall till alla slags event, konferenser och möten. Med hjälp av våra trådlösa mentometersystem kan du som talare eller arrangör föra en aktiv dialog med din publik.

Vår vision

Kvalitetssäkrade produkter & hög service

Vi går alltid in med samma inställning i våra projekt: att leverera 100% kundtillfredsställelse. Det innebär att våra produkter och tjänster ska hålla högsta kvalitet och att vår service ska vara helt anpassad efter kundens önskemål. Vårt mål är att fortsätta vara en ledande aktör inom mentometerutrustning och andra interaktiva lösningar. Och att hela tiden utveckla våra tjänster.

Har du önskemål om nya produkter eller tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi är alltid intresserade av få veta mer om våra kunders behov.